Post by rivivicende on Feb 19, 2022 6:59:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ KingGodCastle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KingGodCastle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieograniczony złoty hack ▞▞▞
▞▞▞ KingGodCastle 2022 version ▞▞▞
Gra była fajna, bardzo mi się podobało przez kilka dni, ale trudność wzrosła znacznie szybciej niż możliwość awansowania mojego zespołu, a jak już powiedzieli inni, istnieje prawie zerowa szansa na odblokowanie innych postaci. Ta szansa na drop na nowych postaciach w zwojach musi być bardzo niska, co spowodowało, że dość szybko się zestarzało bez tej „świeżej” rozgrywki. Z niezrównoważoną trudnością wznoszenia mocy postaci wygrywam tylko około 1 na każde 10 meczów. Odinstalowywanie
Uwielbiam tę grę, jest to naprawdę przyjemne doświadczenie, a reklamy pojawiają się tylko wtedy, gdy chcesz wzmocnić. Ale ostatnio, od czasu ostatniej aktualizacji, gra ciągle się zamyka, zwykle na ekranie startowym, ale jeśli przejdę poza ekran startowy, w ciągu 5 minut gra nadal się zamyka. Bardzo lubię tę grę, więc napraw to.
キングゴッドキャッスル 頭脳系 nqyi
Zbyt wiele rozłączeń podczas grania w tę grę. Gra zawsze próbuje połączyć się z serwerem w każdym meczu, w którym grałem, a gracze nie mogą kontynuować gry, gdy się pojawiła. Po próbie ponownego uruchomienia gry nie ma możliwości wznowienia procesu po zakończeniu lub zamknięciu. Jestem częścią, w której prawie utknąłem w samouczku przy pierwszym uruchomieniu gry. (
Rising Super Chef - Cook Fast Arkada ynf
Dałoby mu wyższą ocenę, ale zawiesza się za każdym razem, gdy próbuję grać. Było fajnie, teraz to strata moich pieniędzy.
Zabawna gra, prosta, wszystko można odblokować bez płacenia gotówką.
Nie wiem, gdzie poszła moja druga recenzja, ale kiedy powiedziałem, że nie gram, dopóki nie naprawią tego jednego błędu, naprawili go w ciągu 20 minut. Wsparcie klienta na poziomie boga. Również gra jest ogniem, który polecam.
Daj się wyrzucić po każdej bitwie z komentarzem, który mówi, że komunikujesz się z serwerem i nie ruszysz dalej, dopóki całkowicie nie zamknę gry.
Rozbija się jak kubek, ale całkiem przyzwoity, gdy jest już stabilny
Sztuczna inteligencja jest teraz zbyt głupia, zamiast atakować najbliższego wroga, po prostu chodziliby dookoła, aby zabić kogoś z wrogiem o najniższym hp lub poziomie, podczas gdy wróg wyższego poziomu niszcząc bohatera na drodze
Bardzo wciągająca strategiczna i wyjątkowa od wszystkiego, w co kiedykolwiek grałem. Coś jak gra w szachy/rpg/falę
神王城堡 策略 yfmi
usuwam gry..teraz jest do bani..zaczynam grać w gry od etapu wczesnego dostępu.większość moich bohaterów jest na wysokim poziomie,ale nie ma szans na wygraną z graczem, który wydaje pieniądze na te gry
Jedna naprawdę dobra gra, w której można miło spędzić czas.
To pięć gwiazdek za rozgrywkę i wszystko, jedynym minusem grania w nią jest niesamowicie długa i częsta konserwacja serwera, która uniemożliwia granie przez większość czasu.
Więc to całkiem fajnie, ale Boże, płaca za wygraną jest przytłaczająca. Nie da się zdobyć nowych bohaterów bez płacenia, a zazwyczaj płacenia całej masy
Uwielbiam to i kocham wszystko, dla tych z was, którzy wydają pieniądze na gry, aby dostać się gdziekolwiek, nie ma potrzeby, aby ta gra była idealna do gry Wydałem pieniądze na grę i nie żałuję tego, a to pomaga deweloperom dobrze zarobione wynagrodzenie za bycie tak dobrym
Ciekawe mechaniki ale oprócz tego jest nudna.
Dobra gra, ale można dodać Seggsa Również różnią się dobrą grą
Utknąłem na ekranie tytułowym... muzyka wciąż gra, ale bez postępu, bez powiadomienia o dostępie do Internetu, bez powiadomienia o błędzie, bez powiadomienia o braku odpowiedzi gry.... stało się to po aktualizacji do 0.8.8.... Przeinstalowałem grę, ale nadal to samo...
Gra WRESZCIE przestała mieć tę usterkę w logowaniu, ale niestety nie było żadnej rekompensaty za utracony tydzień rozgrywki. Gdyby tak było, ponownie oceniłbym 5 gwiazdek, ale wszystko, co dostałem, to 1-dniowa nagroda za logowanie i przypomnienie, że straciłem tydzień obecności i rozgrywki. A teraz nie mogę nawet przejść do ekranu logowania, więc w końcu odinstalowuję. To dobra gra, ale nie mogę w nią grać, więc nie ma znaczenia, jak dobra jest.
+1 gwiazdka za tryb podstawowy. -1 gwiazdka za ciągłe zapotrzebowanie na serwer. -1 gwiazdka za niezbalansowane pvp. -1 gwiazdka za pkt. -1 gwiazdka za złą sztuczną inteligencję, która kontroluje twoich bohaterów. -1 gwiazdka za bezsensowny sojusz.
Super zabawa, bycie dobrym ze strategami może pozwolić Ci uderzyć powyżej swojej wagi na poziomie. Porada od specjalistów: nie odbieraj swoich zwojów ani kluczy, chyba że masz 4 lub wielokrotność 4 (możesz bez obaw odebrać codzienne/tygodniowe gratisy).
mam dziwny problem. kiedy gram w grę z mobilną transmisją danych, wszystko działa dobrze. ale kiedy używam Wi-Fi, za każdym razem po bitwie pojawia się ekran „Łączenie z serwerem”
W czasie, gdy grałem w tę grę, już wiem, że jest to coś, o czym mogłem myśleć godzinami, jedynym problemem jest to, że wyczyściłem rozdział 1, jak trzy razy, a po pokonaniu szefa mówi, że komunikuję się z serwerem przez dobre 10 minut i zamykam grę i otwieram ją ponownie, a nadal utknąłem w rozdziale pierwszym, gdybym mógł uzyskać pomoc, bardzo bym to docenił, ale uwielbiam tę grę
Gra jest dobra, dobra grafika i fajna rozgrywka... Jedynym problemem dla mnie jest to, że za każdym razem, gdy moja bitwa się kończy, pojawia się błąd ciągłego łączenia się z serwerem, mam szybką sieć, więc nie sądzę, że to moja sieć, że jest to problem, ale Twój serwer zamiast tego, więc na razie tylko 3 gwiazdki, napraw to, nie chcę ciągle wychodzić z gry i logować się ponownie za każdym razem.
Lubię tę grę, ale nie mogę zdobyć nowych bohaterów
Fajna gra i wyjątkowa rozgrywka Ale przyznaję 2 gwiazdki z kilku powodów 1. Częste nieznane „łatki”, które nic nie dają 2. Zamrażaj za każdym razem, gdy mecz się kończy 3. Bardzo, bardzo, bardzo niska szansa na zdobycie nowego bohatera 4. Ograniczone zasoby powodują stagnację rozgrywki po rozdział 5 Wniosek: Dałbym grze więcej szans przed wyjściem
KingGodCastle Strategy cymb
Progresja poziomów po 8 wydaje się być niesamowicie powolna. To powiedziawszy, jeśli kochasz strategię Bitewne symulacje i style graficzne, takie jak fftactics Advance i tym podobne, gorąco polecam! Ciągle dodawane są nowe jednostki!
To interesująca gra, jednak po ukończeniu samouczka ciągle się zawiesza
Nie polecam ta grą nie działa i nieda się jej
Zacina się na reklamie zawsze ale to nie przeszkadza o ile nie klikasz w nią. Poradnik też trochę ale też zestaw. Gra jest potrzebna wciągająca polecam. Przydałoby się zmieniona nowa ikona.
jest tylko dwóch bohaterów używanych w sekcji pvp... no dobrze, także w pve.... gra jest super zbalansowana, a poza 27 mistrzami jedynym sposobem na wygraną jest albo zapłacenie prawdziwych pieniędzy, albo ssanie trochę d, aby zdobyć hansiego a gra mel jest pełna błędów i odmawiają ich naprawiania przed dodaniem nowej zawartości, po prostu ukryj błędy za większą liczbą ... pamiętaj też, że hansi psuje grę i po prostu nie przejmuje się tym, że nie ma żadnej opieki deweloperów gra na pewno się nie powiedzie
Kocham tą grę. Dałem mu 2 gwiazdki, ponieważ za każdym razem, gdy kończysz jedną grę, zawsze wyświetla komunikat o serwerze komunikującym się i nie będzie postępu, dopóki gra nie zostanie zrestartowana. To, co chciałem zasugerować, to przedmioty; myślę, że byłoby lepiej, gdybyśmy mogli go zdemontować i wyposażyć. Napraw ten błąd, a ocenię go na 5 gwiazdek
Po ostatniej aktualizacji straciłem całe przechowywane złoto, klejnoty i relikwie. W szczególności klejnoty i relikwie są trudne do stracenia po miesiącach grania, aby zarobić i zaoszczędzić. Mimo to nadal jestem chętny do gry, więc myślę, że ogólnie rzecz biorąc, gra jest dobra!
Gra to świetna zabawa. Właściwie to uwielbiam, ale obecnie nie mogę grać. Gra mówi mi o aktualizacji do najnowszej wersji, ale już to zrobiłem. Będę mieć na to oko, ale mam nadzieję, że uda się to rozwiązać.