Post by rivivicende on Feb 19, 2022 7:11:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť všetky ▞▞▞
▞▞▞ Idle Arks: Build at Sea 2022 version ▞▞▞
Naozaj si užívam hru a je to pomalé tempo, len ma trochu trápi, keď musím točiť fotoaparátom, aby som našiel drevo, a je to trochu príliš pomalé. Ale teším sa z maličkostí.
Ovp
Toto je skôr hra typu „pozerajte túto reklamu, aby ste napredovali“. Pokrok bez reklám je bolestivo pomalý, pretože sú k dispozícii maximálne 2 hodiny offline bez kupovania ďalších hodín. Ak chcete získať odmeny za dokončené úspechy, musíte dokonca sledovať reklamy. Vaši námorníci v noci spia, ale môžete si pozrieť reklamu a preskočiť to. Bonusového zlata je neúrekom, no ak ho chcete získať, musíte si pozrieť reklamu. Dal som tomu dva dni, to mi stačilo na reklamy.
V pohode hra
Idle Arks: Build at Sea Казуальные okar
Páči sa mi tá hra ako skvelá koncepcia, nerozumiem, prečo sa ostatní oháňajú reklamami, keď máte doslova na výber, či chcete pozerať reklamy alebo len zbierať bežným spôsobom, ktorý je nečinný. Jeden pozoruhodný problém je, že nemôžem aktualizovať, aj keď Mám na to drevo alebo zdroje Práve som spustil udalosť a nemôžem urobiť nič trochu horšie Minul som na to peniaze a teraz nemôžem nič urobiť, ak by to fungovalo, bolo by päť hviezdičiek, ale dostanete 4
Keď hovoríte, že to nemá koniec, sú tu nečinné archy 2! To je nová aktualizácia. Idle Arks 2 je tiež ešte lepší. Naozaj by som si želal, aby ste pridali viac ako kapitolu 8. Počul som tiež, že ľudia sa sťažujú na doplnky. Bhome doslova povedal, že si môžete vypnúť internet/zapnúť režim v lietadle. Ak ste to nevideli, nečítate tipy. Ale okrem toho je hra naozaj oddychová a môžete len ťuknúť a čakať.
Cena za odstránenie reklamy je smiešna a ja som za to hlúpo zaplatil. Mám túto hru už dlho, niečo vyše roka alebo 2, a nepokúsili sa na nej skutočne pracovať. Základné opravy chýb, ale žiadne skutočné dodatky do hry v súvislosti s prekonaním 8. a udalosti sú vždy rovnaké. Po zakúpení odstránenia reklamy sa drahokamy stanú zbytočnými. Po odstránení reklám ich už nie je možné použiť. Táto hra si vyžaduje veľa práce a nevenujú tomu čas.
Som človek chápavý, takže doslova v nedávnej aktualizácii riešili všetko, o čom som hovoril, tak úprimne dobré na nich. Jediná vec je, že v ďalšej aktualizácii je potrebné pridať oveľa viac kapitol na dokončenie a/alebo nejaký nový herný mechanizmus, aby boli veci zaujímavé (možno začať vytvárať dediny na zemi/budovať mestá alebo niečo také), čo je v 8. kapitole. trochu. Chápem, že vývoj si vyžaduje čas, ale ak sa chystá ďalšia aktualizácia, musí to byť veľká
GG
Urážlivé množstvo nepreskočiteľných reklám, pokiaľ nechcete zaplatiť takmer 20 USD. To je smiešna suma za balík „bez reklám“. Tiež sa zdalo, že „reklamy na tanečnice“ prichádzali príliš často. Hovorím o 2-3 reklamách, ktoré nemôžete preskočiť v priebehu 5 minút. A iba jeden jediný „drahokam“ na vynútenú reklamu robí túto hru tak, že nestojí za čas, ktorý je potrebný na ich riešenie. Strašné.
NEHRAŤ Musím poďakovať vývojárom, toto je prvá hra, ktorú som videl a ktorá bola navrhnutá na sledovanie. Napríklad na obrazovke nikdy neblikajú menej ako tri veci, ktoré majú nejakú odmenu, ak si pozriete reklamu. Nočná mechanika (kde sa v hre chvíľu nič nedeje, pokiaľ nepozeráte reklamu) bola prvým znakom toho, že to bolo viac ako vaša priemerná lacná aplikácia. Chcete zaplatiť za odstránenie všetkých týchto pridaní? To bude 20 dolárov.
Udalosť je obmedzená a nemožno ju dokončiť bez nákupov. Momentálne nie sú k dispozícii žiadne vylepšenia a len jeden pokus o bitku. Nemôžem poraziť bitku s tým, čo mám. Inak je táto hra ad fiesta. Väčšinu času strávite sledovaním reklám a občasným klikaním na menu.
Neznášam tieto nútené reklamy! Toto je strašne neprofesionálne. Každé dve minúty je jedna, prisahám. A čitatelia, nie je tu žiadne tlačidlo na zrušenie. Jediný spôsob, ako sa dostať z týchto prídavkov, je úplne ich zavrieť a potom sa vrátiť dnu. Vývojári... OPRAVTE TÚTO HRU SCHVÁLENÚ SATANOM, VY IDIOTI! A čoskoro tiež.
Hrozné. Skúšam hrať, ale nejde to, tak som to musel preinštalovať. Reklamy dostávam vždy, keď postavím časť raftu. Nemôžem dokonca nič vyzdvihnúť bez toho, aby na mojej lodi prišiel chlapík, ktorý by chcel, aby som zaplatil 0,99 centov.
Idle Arks: Build at Sea নৈমিত্তিক gjo
Bol navrhnutý za menej ako 10 dní pre nič iné ako zisk z reklamy a smiešnu predstavu, že niekto zaplatí 18 dolárov len za preskočenie reklám v hre. Reklamy, ktoré sa hrajú v hre, idú na čiernu obrazovku a nikdy nekončia. Len priateľská pripomienka pre každého, kto sa rozhodne stiahnuť si túto hru, dokonca aj počas karentény nájdite lepší spôsob, ako mrhať časom.
Všetko funguje dobre. Nepáči sa mi, ako získavam odmenu hraním hier, ale musím pozerať videá, aby som ich dostal... Som na 3. kapitole a zahadzujem ju. Stavím sa, že keby boli vaše nákupy realistické, veci by si kúpilo viac ľudí... Nemusíte nás nútiť pozerať videá za niečo, čo sme už zarobili.
Zadarmo diamanty..
Dobrá grafika, hrozná hra. Nemôžete ovládať, čo stavať, 90 % vecí, ktoré môžete zobrať, sú truhlice, ktoré vyžadujú, aby ste si pozreli reklamu. Vaši ľudia zaspia a vy musíte počkať 5+ minút, kým sa zobudia, alebo si pozriete reklamu. Ak chcete získať odmeny za úspech, musíte si pozrieť reklamu. Aby ste sa zbavili reklám, stojí to neuveriteľných 18 dolárov, takže nie, ďakujem. Keď to všetko prehliadnete, po každej mape musíte začať od nuly a nechať si len členov posádky. Mohla by to byť zábava, ale nie
Celkovo sa mi hra páčila, áno, musíte pozerať reklamy, ale bol som tak frustrovaný, keď reklamy nefungovali, takže som ju odinštaloval a potom znova nainštaloval, pretože som si myslel, že to uloží môj postup, ale nestalo sa tak. Po odinštalovaní a opätovnom nainštalovaní sa dostaňte tam, kde hra uloží váš postup.
Reklamy: Hra. Nie je to zlá odľahčená verzia Raftu, ale s príliš veľkým množstvom reklám. Iste, nemusíte klikať na veci, ktoré vás nútia pozerať reklamy, ale to výrazne spomaľuje váš pokrok. Okrem toho pred vami hra neustále predvádza loot boxy založené na reklame. Loot box: pozrieť si reklamu. Zrýchlite zber: pozrite si reklamu. Zrýchlite cestovanie: pozrite si reklamu. Zbierajte odmenu za cieľ: sledovať reklamu. Približne 80 % času, keď hru „hráte“, v skutočnosti sledujete reklamy.
Myšlienka hry je správna, ale pravopis a mechanika získavania dreva a offline časový limit sú nanič. Nikto nechce hrať každé dve hodiny za mizerných 100 dreva. Druhú plachtu udalosti Dagon je nemožné prekonať bez toho, aby ste minuli peniaze alebo všetok svoj čas. Ak opravíte veľké množstvo reklám a nedostatok zdrojov, bola by to skvelá hra.
Vyskúšali ste túto hru asi desať alebo pätnásť minút. Po prejdení prvej sekcie, kde sa reklamy prehrávajú približne každých 30 až 60 sekúnd, sa oneskorenie skráti na pätnásť alebo dvadsať sekúnd. Medzi reklamami nebolo dosť času na to, aby ste investovali do hry, ktorá je inak dosť chladná. Nie pre tých, ktorí nechcú míňať peniaze. Odstránenie týchto prerušovaných reklám stojí približne 2,99.
Po prvé, naozaj oceňujem všetku prácu, ktorú do tejto hry vložili. Mohlo by to byť oveľa príjemnejšie. Tu je dôvod, prečo som dal dve hviezdičky. AD je nadbytok. Musíte pozerať reklamy, pokiaľ nechcete stráviť jeden deň získaním jednej časti alebo 18 $ zadarmo. Musíte sledovať reklamy, aby ste dosiahli svoje úspechy, a to som považoval za nechutné. Hra sa mi trochu páčila, ale je príliš zameraná na zarábanie čo najväčšieho množstva peňazí a to trochu brzdí hrateľnosť.
Táto hra je zábavná a páčila sa mi, takže by ste si ju mali stiahnuť a môžete získať mačku na týždeň a Jen's a jednoducho, ale bola tiež náročná, takže ju môžete v podstate získať, je to naozaj dobré
Aký má zmysel vytvárať nedokončenú hru? Bol to dobrý žrút času, ale po dokončení prvého kola už nemôžete pokračovať. Je to trochu hlúpe robiť to.
Toto nie je hra. Ide výlučne o príjmy z reklamy. Doslova vytvorené na to, aby ľudia sedeli a pozerali reklamy. Vôbec sa nedostanete k objavovaniu, nemôžete si prispôsobiť svoju loď, dokonca nemôžete dať svojim ľuďom konkrétne úlohy alebo čokoľvek podobného. Aplikácie ako táto sú dôvodom, prečo sú mobilné hry také zlé.
Je to dobre hrať
Nie je to najlepšia hra na svete, ale môžete urobiť trochu a ak sa snažíte zabaviť a nenudiť, môžete jednoducho prísť na túto hru, môže mať určitú úroveň, do ktorej musíte ísť, ale stále je to zábavná a nie nudná , keď som prvýkrát začal hrať túto hru, myslel som si, že to bude nuda, keď som začal hrať ešte viac, zvykol som si na ňu viac sa mi páči. Hral som to chvíľu a práve som reštartoval a je to jednoduchšie, keď si na to zvykol, preto sa mi to páči, je to zábava.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Stratégiai játékok liv
Bez sledovania reklám nemôžete urobiť veľký pokrok. Neznášam skutočnosť, že si nemôžete prispôsobiť dizajn lode. Namiesto toho, aby ste si vyrobili jedinečnú plť, musíte postupovať podľa pokynov, ktoré ste dostali. Tiež musíte zakaždým reštartovať, je to otravné. Táto hra mala veľký potenciál, ale bol premrhaný. Ak táto hra dostane aktualizáciu, vrátim sa k nej a ak bude lepšia, zmením svoje hodnotenie. Celkovo som sklamaný. Vďaka za prečítanie.
Táto hra je roztomilá, ale je to úplná reklama. Každých 15 sekúnd musíte sledovať reklamu, aby ste si vytvorili materiály pre svoj raft. Je to dosť príšerné. Nielen to, ale po mnohých reklamách sú asi 15-sekundové oneskorenia, čo ma necháva premýšľať nad prázdnotou a existenčným strachom, ktorý ma núti hrať takéto hry.
Super hra na odreagovanie
Idle Arks: Build at Sea 캐주얼 게임 fuh
Táto hra je možno jednou z najlepších nečinných stavebných hier, okrem jednej veci. Niektorí členovia posádky, ktorí stoja skutočné peniaze, ako napríklad rybár, z nich robia drahokamy.
Idle Arks: Build at Sea Santai pcd
Super hra dá sa hrať
Doslova vám každých 30 sekúnd podsunie vynútenú reklamu. Načasoval som to. Poskytnú vám malú odmenu, ale namiesto výberu vás prinútia pozerať videá znova a znova každých tridsať sekúnd až minútu. Začalo to dobre a do 5 minút som to sotva mohol prehrať, pretože zakaždým, keď som sa pozrel inam a späť, bol som nútený pozrieť si ďalšie video. Len ďalší stroj chamtivosti.
Práve teraz je táto hra asi taká zábavná ako ostatné tieto nečinné hry, čo nie je príliš. Existuje niekoľko vecí, ktoré by mohli pomôcť povýšiť túto hru nad ostatné. dať možnosť oddialiť a rozhliadnuť sa po celej lodi. Zmeňte reklamné koleso na týždennej báze (to, čo vyhráte, nemusia nevyhnutne samotné reklamy). Urobte to tak, aby na obrazovke bolo naraz viac ako 2 kusy naplaveného dreva. A tiež, v udalostiach, ktoré sa dejú, musia byť malé postavičky schopné použiť kušu.
Tejto hre som nedal 1 hviezdičku, pretože má potenciál. Je to zábavná hra, keď ju prvýkrát spustíte, ale nie je tam veľa úrovní. Neplatil som za žiadne reklamy a aj keď to bolo trochu drahé, hra bola príjemnejšia. Moja sťažnosť je, že je to 5 alebo 6 mesiacov, čo som dokončil všetkých 8 úrovní a stále neboli vytvorené žiadne ďalšie. Edit: nakoniec urobili udalosti víťaznými. To určite udrží môj záujem. Dám 5 hviezdičiek, keď urobia pravidelnejšie úrovne.
Táto hra je podľa mňa super. Zdá sa však, že je skutočne blízko k Raft, hre na steame. Raft nie je zadarmo, ale je oveľa príjemnejší ako toto. Samozrejme, že táto hra nie je dokonalá, ale nie je zlá.
Zamknuté a nemožno stavať. Zrazu po tom, čo som minul 5 dolárov na ich postavu počas poslednej udalosti, som teraz nemohol postúpiť ani do hlavnej hry. Takže moje peniaze boli v podstate ukradnuté. Nemíňajte na túto hru ani cent a určite netrávte čas. Aj to som premárnil, keďže hra je zamknutá a nemôžem napredovať. A nejdem mazať a preinštalovať, lebo potom prídem o všetko, čo som zarobil a kúpil
ZA TÚTO HRU NEPLATITE!!!!! Som typ človeka, kde ak je hra zábavná, zarobím nejaké peniaze, je to cesta pre vývojárov. Neverím, že tých 17,99, čo som zaplatil za túto hru, stálo za to, najmä preto, že odstránenie reklám hru v podstate zlomilo. Všetky výzvy boli preč, postup bol príliš rýchly a teraz som na obrazovke „kapitola 5: pokračovanie“ a hra je úplne nehrateľná. Nič nereaguje a je to úplná blbosť. Hra je zbieranie peňazí. Netráp sa.
Hra bola zábavná až do dosiahnutia určitého bodu (Asgard) v dobrodružstve, potom sa hra preruší. Obrazovka je v podstate modrá, žiadne dlaždice alebo čokoľvek iné a zdroje uviaznuté na 300. Nedá sa nič robiť, odinštaloval som a znova nainštaloval a v procese som stratil pokrok. Začal znova, dostal sa do rovnakého bodu dobrodružstva a stane sa to znova. Ako som povedal, hra je prerušená za určitým bodom
Fuj najhoršia hra
Prd
V skutočnosti sa mi táto hra naozaj páčila, ale po dosiahnutí úrovne 7 zlyhala a všetko prestalo produkovať drevo, čo znemožňovalo napredovať v hre. Vidím, že nedávno bola vydaná oprava chyby, ale hru som si stiahol až potom, takže som nemal naraziť na tento problém. Moje ďalšie problémy s touto hrou sú, že sa zdá, že neexistuje jednoduchý spôsob, ako kontaktovať vývojárov v súvislosti s akýmikoľvek technickými problémami s hrou, a zdá sa, že neexistuje spôsob zálohovania nákupov v hre.
Myslím si, že táto hra je zábavná, pretože som hral veľa podobných hier, ale jediná smutná časť je, že keď sa dostanete do fázy, stratíte všetko drevo, ktoré ste vybudovali v poslednej fáze a dostanete rád za 500 ako v prvej fáze, ktorú som dostal. ako 24,1k, ale potom, keď som sa zinscenoval, bol som na 500 stovkách dreva, čo stačí len na získanie 5 plošín dreva. Je to dobrá hra, ale dávajte si pozor, že si nič nenecháte, čo si našetríte na poslednú fázu, ale celkovo dávam štyri, dal by som jej päť, ak nie.
dobrá hra